Om tilmelding

Alle børn og unge fra 1. til 9. klasse i Kolding Kommune kan tilmelde sig hold på Billedskolen Nicolai.

Alle tilmeldinger til Billedskolen Nicolai foregår elektronisk på Kolding Musikskoles tilmeldingsmodul.

Du tilmelder dig og betaler for kurset på Kolding Musikskoles tilmeldingsmodul.

Nuværende elever har førsteret til at komme på deres billedskolehold indenfor den tidsfrist, de har fået angivet.

Billedskolen betales af 2 rater á 350 kr. Første rate tillægges et opstartsgebyr på 175 kr. til dækning af Copy-Dan, KODA, SpeedAdmin og kopier. Man får en opkrævning sidst i januar og sidst i marts. Billedskolen er en del af Kolding Kommune. Vær derfor opmærksom på, at regninger opkræves via borger.dk / e-boks. Endvidere kan opkrævning også komme elektronisk via din netbank.

Når man tilmelder sig, får man besked om, at man er kommet på venteliste. Besked om evt. optagelse kommer efter sidste tilmeldingsfrist.

Tilmeldingen gælder for en sæson:

Forårssæson: Jan/feb til maj/jun.

Efterårssæson: Aug/sept til nov/dec.

flogo HexRBG Wht 250 BRC Site

glyph logo May2016 504px